The Next Generation of Innovators se desfășoară sub forma a 6 ateliere gratuite desfășurate în format fizic, în perioada 24 octombrie – 21 noiembrie 2023. Atelierele implică dezvoltarea abilităților tehnice ale participanților, îmbinată cu a conștientiza impactul acțiunilor de orice fel la nivel social. În cadrul fiecărui atelier avem onoarea de a colabora alături de experți și traineri din respectivele domenii.

Pentru că un student să facă parte din The Next Generation of Innovators  trebuie să se înscrie pe https://www.next-innovators.ro/formulr-inscrierea/ până pe  16 octombrie 2023.

Atașam un kit ce conține informații de promovare spre a ajunge cât mai ușor la studenți.

The Next Generation of Innovators powered by Garrett Motion este programul dezvoltat de Fundația Leaders dedicat studenților de elită - viitori ingineri și economiști, în care îți dezvolți competențele soft și hard prin intermediul educației STEM  și îți pui în mișcare planurile pentru un viitor sustenabil.

Fiecare sesiune din program are un număr limitat de participanți - aplică acum și rezervă-ți locul în The Next Generation of Innovators la https://www.next-innovators.ro/formular-inscriere/