Avem deosebita plăcere de a anunța lansarea înscrierilor pentru cea de-a zecea ediție a Programului „Seeds for the Future” 2023 Romania and Moldova pentru studenții și proaspeții absolvenți pasionați de tehnologie. ”Seeds for the Future” este programul de CSR emblematic al companiei Huawei, fiind și cea mai îndelungată inițiativă de acest tip a companiei. Având debutul în anul 2008, acesta se desfășoară în prezent în 139 de țări, inclusiv în România. Scopul acestui Program este de a dezvolta talente locale, de a împărtăși cunoștințe, de a crește gradul de conștientizare și entuziasm în sectorul TIC, precum și de a încuraja construirea de comunități digitale.

Seeds for the Future reprezintă o oportunitate extraordinară pentru studenții înscriși de a învăța și de a-și perfecționa atât abilitățile tehnice, cât și pe cele personale, având un rol important în debutul lor din punct de vedere profesional după absolvirea studiilor. Specialiștii globali în domeniu sunt pregătiți să îi învețe mai multe despre cele mai noi trenduri în dezvoltarea inteligenței artificiale, aplicații 5G, cloud computing, industria energiei verzi sau public speaking.

Anul acesta, Programul va avea loc în Bucureşti, în perioada 18-25 septembrie 2023.

Invităm potențialii participanți să viziteze pagina oficială a Programului Seeds for the Future, https://seedsforthefuture.ro/, unde pot aplica în perioada 9 august - 3 septembrie 2023 prin completarea formularului disponibil și încărcarea documentelor solicitate. De asemenea,  putem fi urmăriți și pe paginile noastre oficiale de Facebook https://www.facebook.com/HuaweiRo/sau Instagram https://www.instagram.com/seedsforthefuture_ro/.