buzzamp

S-a dat startul înscrierilor la BUZZ!Camp, cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți.

De-a lungul celor 14 ediții, evenimentul a pus față în față, 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. În urma evenimentului din primăvară, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere BuzzCamp. În tot acest timp, ne-am bucurat nu doar de sprijinul companiilor, dar și de sprijinul celor mai importante centre universitare din țară și a peste 50 de organizații studențești.

Mai multe informații despre provocările BuzzCamp veți regăsi în agenda evenimentului. Sperăm ca și ediția din toamnă să emane aceeași energie și bună dispoziție cu care ne-am obișnuit publicul. Vă rog ca astăzi să o postați pe site impreună cu afișul.

Participarea la sesiunile BuzzCamp rămâne gratuită, însă locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul www.buzzcamp.ro/event/bucuresti la workshop-urile evenimentului.