Am dori să vă reamintim invitaţia de a participa la cea de-a 8-a ediţie a conferinței ICMS organizată de Departamentul de Maşini-unelte şi Scule din Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial, Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.
Ne exprimăm convingerea că şi această a 8-a ediţie a conferinţei noastre, va constitui un prilej de strângere a legăturilor între specialişti din inavatamant, cercetare, producţie şi management, care au preocupări şi aspiraţii comune.

Conferinţa ICMS 2015 va avea loc la Iaşi, in perioada 22-23 octombrie 2015, lucrările urmând a fi publicate în Buletinul I.P.Iaşi, editat de Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi", secţia Construcţii de maşini, revistă acreditată de CNCSIS in categoria B+ şi indexată in Index Copernicus Database şi Ulrichsweb Database.

Detalii despre problematica propusă, secţiunile conferintei, datele importante şi înregistrare, puteţi găsi în materialul ataşat şi pe pagina web a conferinţei: www.icms.ro , pe care vă invităm să o vizitaţi.

Cu speranta ca această conferinţă va constitui, pentru dumneavoastră şi pentru colaboratorii dumneavoastră, un punct de interes în calendarul manifestărilor ştiinţifice, vă invităm să participaţi la lucrările ICMS'2015.

 

S.l. dr. ing. Adriana Munteanu
Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi
Facultatea Constructii de Masini si Management Industrial
Departamentul Masini-unelte si scule
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.