După 2 ani de pandemie, Universitatea POLITEHNICA din București își redeschide porțile pentru a se prezenta în fața studenților și a noilor generații.

Vor fi alături de noi reprezentanți ai facultăților, reprezentanți ai asociațiilor studențești și ai companii.

Vor fi organizate concursuri, prezentări, sesiuni de întrebări și răspunsuri despre preadmitere/admitere.

Completați formularele de mai jos și haideți să ne cunoaștem în perioada 7-9 aprilie 2022!

 

Formular inregistrare ELEVI

Formular inregistrare PROFESORI

Formular inregistrare STUDENTI

 

Primul Festival Educațional organizat cu prezență fizică, după ridicarea restricțiilor, pentru viitorii studenți.

 

POLIFEST a reprezentat un alt fel de contact, o altfel de abordare și deschidere față de elevi și studenți si față de mediul economic și social. Manifestarea a reprezentat, încă de la prima ediție, un real succes, atât ca participare, cât și din punct de vedere al conținutului său, concretizat prin elaborarea unor protocoale de colaborare în domeniul educațional și al activității de cercetare.

Evenimentul se dorește a fi dedicat atât colaborării dintre mediul academic și cel socio-economic, cât și cel mai mare târg de prezentare a ofertei educaționale a unei universități. Având la bază prestigiul universității noastre și oferta educațională diversă, demonstrate prin competențele absolvenților noștri, în acord cu cerințele pieței muncii actuale, ne dorim ca și prin intermediul acestui eveniment să facilităm legatura dintre studenții universității noastre și mediul socio-economic, în scopul unei inserții cât mai adecvate a acestora pe piața muncii.

 

Facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la ZIUA PORȚILOR DESCHISE


ceea ce implică atât vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii STUDENT PENTRU O ZI.

 

Program POLIFEST 2022