În perioada 30-31 octombrie 2020 Academia Navală “Mircea cel Bătrân” organizează cea de-a XLII a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești CADET-NAV 2020.

Având în vedere situația sanitară generată de pandemia COVID-19, lucrările Sesiunii  se vor desfășura online.

Participarea studenților dumneavoastră la sesiune se va face prin completarea formularului de înscriere (specificând secțiunea la care doresc să participe) disponibil la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/cadetnav2020/formular_inscriere_CADET_NAV_2020.doc, precum și prin elaborarea unei prezentări PowerPoint (maximum 15 slide-uri) a articolului respectiv. Ambele documente vor fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., formularul de înscriere până la data de 19 octombrie 2020, ora 09.00, iar prezentarea până la data 25.10.2020.

Prezentările trimise vor fi evaluate de către cadrele didactice responsabile de fiecare secțiune, iar cele mai valoroase idei/prezentări vor fi premiate.

Alte informații referitoare la manifestare sunt disponibile la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/conferinte.html, secțiunea CADET-NAV 2020.