https://my.upb.ro/ghid-studenti - Ghiduri pentru studenti

www.studenti.pub.ro - Studentii pot vedea contractele de studii, isi pot alege locurile de cazare, isi pot vedea notele si isi pot afla contul de acces la site-ul de cursuri (sectiunea "Acces site cursuri"). Este practic principalul loc de unde pot afla informatiile.
www.curs.pub.ro - Aici se afla toata platformele de eLearning ale UPB, pentru fiecare facultate. Un student trebuie sa aleaga facultatea de la care e si pe urma poate merge pe platforma. Autentificarea se face folosind contul pe care il afla de pe studenti.pub.ro(sectiunea
"Acces site cursuri"). Fiecare din aceste link-uri ar trebui adaugate si pe pagina de prezentare a fiecarei facultati, dupa link-ul catre pagina facultatii.
eduroam.pub.ro - Acces wireless gratuit in toate universitatile din lume unde exista wireless cu numele "eduroam". Autentificarea se face cu acelasi username si aceeasi parola ca pe site-ul de cursuri. In curand va aparea si in rectorat un wireless cu numele "eduroam".
outlook.com/upb.ro - Locul unde pot sa isi pot verifica e-mail-ul oficial toti studentii. Adresa de e-mail o pot afla tot din sectiunea "Acces site cursuri" de pe studenti.pub.ro