Stimaţi Colegi/ Dragi studenţi,


Am început în luna iunie 2012 un proces de schimbare a modului de completare, vizualizare şi raportare a datelor, cu accent pe procesarea în format electronic, pentru documentele utilizate la secretariatul Facultăţii IIR. Suntem bucuroşi că am reuşit să încheiem, după şapte luni de efort susţinut, o primă etapă. Le mulţumesc colegelor din secretariat, colegilor prodecani si directori de departament, domnilor Asist.drnd.ing. Cristian Tarbă şi Drnd.Ing. Daniel Cazacu, dar şi tuturor celorlalţi colegi care au contribuit la definitivarea unora dintre principalele servicii disponibile acum:

  • Generarea automată şi, eventual, modificarea contractelor de studii;
  • Generarea automată a cataloagelor pe discipline;
  • Actualizarea continuă a bazei de date cu situaţia şcolară a studenţilor;
  • Generarea automată a unor formulare, rapoarte şi statistici;
  • Accesul la un site al facultăţii cu informaţii actualizate permanent;
  • Accesul studenţilor la propria situaţie şcolară;

La acest moment este activat, pentru fiecare student înmatriculat, accesul la platforma https://studenti.pub.ro unde se poate vizualiza situaţia şcolară curentă.
Este suficient ca un student să acceseze platforma (cu nume de utilizator = CNP si parolă = ultimele 6 cifre din CNP, daca nu au fost schimbate de utilizator) pentru a avea disponibilă o interfaţă care prezintă toate notele înregistrate până la momentul curent, dar şi mediile şi punctele de credit acumulate pe fiecare semestru (vezi mai jos).

DB secretariat

Totul este perfectibil, drept pentru care îi rog pe studenţii care observă eventuale neconcordanţe (note diferite, note care lipsesc, date greşite etc) să le semnaleze secretarei de an, printr-un e-mail (adresele de e-mail sunt disponibile pe pagina http://www.fiir.pub.ro/index.php/departamente/secretariat). Încercăm să economisim timpul fiecăruia dintre cei implicaţi, aşa că nu uitaţi să vă identificaţi (Nume, prenume, grupa, specializarea) şi să prezentaţi cât mai explicit problema.


Pentru probleme tehnice vă rog să vă adresaţi colegului Nicolae Bițoaică, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Studenții care repetă anul sau cei care au intrat recent în sistem (admitere, transfer etc.) şi nu se regăsesc in baza de date sunt rugați să dea dovadă de înțelegere până când situația lor va fi actualizată.
    

Decan,
Cristian DOICIN